• Vijci
 • Električni alati
 • Ležajevi
 • Ručni alati
 • Rezni alati
 • Elektro materijal
 • Brusni elementi
 • Zavarivanje
 • Pneumatski alati
 • Mobilijar
 • Remenje
 • HTZ oprema
 • Ostalo

Vijci

- Jedna od osnovnih prodajnih programa firme je vijak ili zavrtanj, a žargonski još i šraf. U prodajnom asortimanu nudimo: mašinski vijak, imbus vijak, torban vijak, vijak za lim, vijak za gips, vijak za drvo i ivericu, vijak za plastiku, anker vijak, ukucavajući vijak, vijak bez glave „crv tj. crvic“, vijci po zahtevu kupca po narudžbini, navojne šipke, navrtke (matice), podloške, pop nitne, čivije, rascepke, tiple plastične, tiple čelicne, seger prstenove, selne, španere... Većinu ove robe imamo i u prohromu (INOX). U narednom dokumentu koji se nalazi pod nazivom JUSOVNIK, možete videti deo našeg asortimana.

Vijčana roba-Jusovnik

Električni alati

Kako u svim, tako i u ovom delu, imamo dve vrste kvaliteta u našem asortimanu. U električnim alatima zastupamo firme BOSCH, MAKITA, METABO, WOMAX... U proizvodnom programu se nalaze: bušilice, brusilice, elektro-pneumatske hamere, akumulatorske alate, ubodne testere, kružne testere, polirke...

Proizvođači

Ležajevi

Bavimo se trgovinom svih vrsta ležajeva, segerima, semerinzima, lancima, krstovima kardana i ostalom pratećom opremom za kotrljajuće ležaje. Zastupamo sledeće proizvođače: FAG, INA, SKF, FKL, NSK, NTN-SNR Group, TIMKEN, KOYO, ZKL, KYK, WBW, WBF, CX, FK, ARB, ZWZ, SUPTEX.

Proizvođači

Ručni alati

U OVOJ OBLASTI ZASTUPAMO firme: UNIOR, BETA, KNIPEX, WIHA, EXTOL, WOMAX, MODECO... BETA Utensili S.p.A. je vodeća italijanska kompanija za proizvodnju i prodaju profesionalnog ručnog alata. Sinonim za vrhunske alate kako za industriju tako i za autoindustriju gde se ime BETA već više od 40 godina vezuje za vodeće trkačke timove i imena kao što su Ferrari, Jordan, McLaren i Minardi u Formuli 1, i Yamaha, Honda, Suzuki i Kavasaki u Moto GP-u. Ima preko 10,000 artikala. BETA je jedan od retkih proizvođača alata koji je idalje u porodičnom vlasništvu i koji na prvo mesto stavlja kvalitet i zadovoljstvo profesionalnih korisnika.

Ručni alati UNIOR iz Slovenije su veoma poznati i popularni u našim krajevima. Bogata tradicija i primena novih tehnoloških saznanja, kao i vrhunskih materijala hroma i vanadijum čelika, obezbeđuje dug radni vek UNIOR alata. Dizajn, razvoj i proizvodnja ručnih alata se kontinuirano prilagođavaju novim potrebama korisnika. Pogram ručnih alata UNIOR koji obuhvata više od 5500 različitih proizvoda, olakšava različite zadatke i kako kod profesionalnih, tako i kod amateskih majstora.

Proizvođači

Rezni alati

Glodačke glave i pločice, strugarski noževi, držači za strugarske pločice i pločice. Spiralne burgije, stepenaste burgije, zabušivači, upuštači, razvrtači... Nareznice, ureznice (ručne i mašinske), navojne čeljusti i ostali navojni alati. Sve vrste glodala, glodala za navoje, radla. Štirije i štapići od tvrdog metala...

Proizvođači

Elektro materijal

Zastupamo razne proizvođače, koji su navedeni u donjem delu. Prekidač je jednostavni elektromehanički uređaj koji zatvara ili otvara strujno kolo. Često se prekidačima smatraju instalacione sklopke za uključivanje i isključivanje osvetljenja u zatvorenim prostorijama, ali sklopke mogu da prekidaju samo struje čije vrednosti ne prelaze nazivne vrednosti sklopke, dok prekidači moraju da isključe i struje kratkog spoja.

Klasična sijalica se proizvodi različitih napona i veličina, od 1,5 volta (V) do oko 300 volti (V). Jednostavne su konstrukcije i zato imaju vrlo nisku proizvodnu cijenu. Rade vrlo dobro i na izmjeničnu i istosmjernu struju.

Proizvođači

Brusni alati

Pogledajte naš asortiman brusnih alata tu spadaju brusni i polirni alati izrađeni od brusnog platna, brusne rune, čoje, filca, sisala, keper platna. Svojim iskustvom stekli smo poverenje mnogih kupaca i cilj nam je da pridobijamo još mnogo zadovoljnih potrošača brusnih proizvoda u zemlji kao i van naših granica.

Razvoj metalurgije i industrije kao i pojava sve većeg broja novih materijala, a pre svega vrsta čelika, povlači za sobom i razvoj brusne indstrije. Danas se proizodi više vrsta veziva i brusnih zrna, koja upotrebljena u tocilima bruse najrazličitije materijale – čelike, raznih osobina, specifičnosti, tvrdoća i čvrstoća.

Proizvođači

Zavarivanje

Imamo u ponudi i opremu vrhunskog proizvođača bezbednosne opreme u zavarivanju – CEPRO. Kao sto su Zavarivačke zavese izrađene prema EN-1598. U programu se nalaze proizvodi ispitani prema EN standardima za bezbednost i sigurnost.

Zavarivanje je spajanje dve ili više, istorodnih ili raznorodnih materijala, taljenjem ili pritiskom, sa ili bez dodavanja dodatnog materijala, na način da se dobije homogeni zavareni spoj. Zavarivanje je različito od lemljenja, a to je spajanje taljenjem legure s nižim talištem od materijala predmeta koji se spajaju.

Mnogo različitih faktora utiče na čvrstoću vara i materijala oko njega, uključujući odabir procesa zavarivanja, količinu i koncentraciju ulazne toplote, zavarljivost osnovnog materijala, dodatni materijal elektrode, vrsta obloge, geometrija zavarenog spoja i konačno o međudelovanju svih tih faktora. Da bi ispitali kvalitet vara, postoje kontrola bez razaranja (KBR) i kontrola s razaranjem (KSR). Greške kod zavarivanja mogu biti pukotine, deformacije, gasne rupice (poroznost), nedostatak provara, nemetalni uključci, zarezi, površinski i podpovršinski lamelarni prekidi. Postoje standardi koji vode zavarivače da izbegavaju tu vrstu grešaka, kao ISO 5187 i DIN EN 25 817.

Proizvođači

Pneumatski alati

Bavimo se trgovinom svih vrsta pneumatskih alata, marke Metabo, Pferd, Villager... Pneumatski alat izrađen od kvalitetnih materijala namenjen je za profesionalnu upotrebu u građevinarstvu, automobilskoj i drvnoj industriji kao i za korisnike amatere.

Proizvođači

Mobilijar

Naši proizvodi su napravljeni od sivog liva, i zaštićeni su plastificiranom farbom, sa time obezbeđujemo dugovečnost proizvoda.

Baštenski stolovi i klupe iz ove garniture su izuzetno atraktivnog izgleda koji im omogućava da se uklope u svako okruženje. Baštenske garniture su izrađene od sušenog i dobro obrađenog drveta i sivog liva od koga su napravljene nogare.

Sedište i naslon ovih klupa za parkove su anatomski prilagođeni tako da omogućavaju veliku udobnost pri dužem sedenju.

Parkovske klupe i stolovi su odlično rešenje za uređenje dvorišta kao nameštaj za bašte, uređenje parkova, gradskih trgova, dečijih igrališta i ostalih javnih površina.

Najkvalitetnije soške od sivog liva su deo našeg asortimana. Privlačna estetika i funkcionalnost su glavna odlika naših soški.

Remenje

U našoj ponudi možete naći, remenje za industriju,sve vrste mašina, vozila, kao i za poljoprivrednu mašinu

Industrijsko remenje iz naše ponude je visokog kvaliteta i to Vam garantuju standardi i sertifikati proizvođača kao i njihova originalnost.

Klasično klinasto remenje ima veliku primenu kao prenosnik snage u svim granama industrije. Pored napredka tehnologije, klasičan klinasti remen ostaje nezamenjivi prenosnik snage uz preduslov da je izrađen sa visokim i garantovanim standardom kvaliteta.

Proizvođači

HTZ oprema

Zastupamo više uvoznika, i prodajemo širok spektar proizvoda. Možete nam uputiti zahtev za ponudu.

Širok asortiman tkanina, LZO / HTZ opreme, radne i zaštitne odeće i obuće..

Prevencija štetnih uticaja prisutnih opasnosti i rizika za bezbednost i zdravlje zaposlnih i drugih lica koji učestvuju u poslovnim aktivnostima se može postići kvalitetnom HSE politikom i našim proizvodima.

Pogledajte naš asortiman i izaberite zaštitnu opremu i osigurajte prvo sebe a zatim i svoje zaposlene.

Ostalo

Pod OSTALO smo stavili samo deo artikala jer je nemoguće postaviti baš sve čime se bavimo. Tu spadaju:

Potrošni material ( izolir traka, teflon traka, pucvala, pasta za ruke, razne žičane četke, WD sprej, odvijač sprej, plastične vezice razvezive i obične ….),

Sve vrste točkova okretnih, stabilnih kao i sa kočnicom, gumeni, poliamidni…

Sve vrste merdevina jednodelne, dvodelne, trodelne, male velike….

sve vezano za brave, kvake, siltove, cilindre, šarke, katance….,

Oprema za nošenje i dizanje tereta kao što su trake sa usakam i beskonačne od poliestera izradjene po evropskoj normi EN 1492. , razne vrste lanaca sa kukama kao i običnih lanaca, sve vrste sajli sa i bez priveznica (čelično uže)….,

PP i PET trake za pakovanje tereta visokog kvaliteta i otpornosti na kidanje, kao i svu prateću opremu mašine, ručni alati, metalne spojnice...

Fleksibilne trakaste PVC zavese su dobro rešenje za sprečavanje gubitka toplotne energije iz hala. Postavljaju se na ulazima u halu, a mogu se postaviti i kao pregrada izmedju prostorija. Sluze za zadrzavanje toplote u prostoriji. Pored termičke izolacije, trake štite prostore od ptica, insekata, prašine i drugih prljavština. Postavljaju se tako da se preklapaju jedna sa drugom. Trake se izrađuju od transparentnog PVC-a.

Proizvođači