RADULOVICGI CO d.o.o.

Dobro došli na zvaničnu web prezentaciju firme RADULOVICGI CO. DOO. Preduzeće je osnovano 01.02.2011. sa sedištem u Kikindi. Osnovna delatnost je trgovina na veliko vijčanom robom, kotrljajućim ležajevima, svim vrstama alata i ostalom raznovrsnom robom. U našem asortimanu imamo kako profesionalne, tako i hobi artikle. Proteklih godina smo se sa dostojnom borbom i zalaganjem probili na domaćem tržištu kao jedna od uspešnijih mladih kompanija koja je u usponu. Zastupamo vodeće marke renomiranih svetskih proizvođača iz naše branše kao što su: BOSCH, MAKITA, METABO, UNIOR, BETA, KNIPEX, IAT, FRA, HAWERA, SWATY i još mnogo drugih...

Naše iskustvo, asortiman i kvalitet robe, a pre svega profesionalni odnos prema našim kupcima predstavljaju respektivan uspeh. Sve veći broj novih kupaca nam daju za pravo da se nadamo Vašem pridruživanju grupi naših uspešnih partnera.

Na narednim stranicama predstavićemo Vam sa ponosom, prodajni program i firme koje zastupamo. Naš moto glasi: „Zadovoljan kupac je sretan kupac“. Početkom saradnje trajno ćete se uveriti u pređašnje navode i biti uvaženi poslovni partner naše kompanije.